kwaliteitsvoeders
home
bedrijfsvoorstelling
actualiteit
rundvee
varkens
paarden
hobby
grondstoffen
mesttransport
advies en service
links
Sterk in prijs en kwaliteit!


BEDRIJFSVOORSTELLING

In 1958 startte Charles Bosch een loonmaalderij in Zarren. In 1967 werd het bedrijf overgebracht naar de huidige locatie te Handzame. Er werd een elektrische molen geïnstalleerd, alsook twee mengers voor de aanmaak van veevoeders. Vanaf dit ogenblik werd de zaak van Charles Bosch ook actief in de veevoedersector.

In de jaren '70 verwierf de zaak stilaan een vast cliënteel en een solide plaats binnen de markt in de regio Zuid-West-Vlaanderen.

Vanaf 1979 werd ook Dirk Bosch, de zoon van Charles, actief in het bedrijf. Een moderne visie en bedrijfsfilosofie deden samen met hem hun intrede in het bedrijf, wat zich weerspiegelde in diverse investeringen.

Vanaf 1985 werd het machinepark aangepast aan de nieuwe en moderne behoeften van de veevoedersector.

In 1990 nam Dirk Bosch de zaak volledig over van Charles, gepaard met de bouw van een nieuwe loods. De omzet steeg gevoelig. Om aan de vraag van de klant te voldoen werden uiterst moderne computergestuurde mengmachines geïnstalleerd. Deze lietetoe om met een minimum aan personeel een grote productie veevoeders van uitstekende kwaliteit te produceren. Voeders Bosch richtte hun pijlen vooral op de rundvee- en varkenssector.

Verschillende investeringen volgden (waaronder een nieuwe loods) en ook het vrachtwagenpark werd vernieuwd en uitgebreid.
| volgende |